Přesun na obsah

Výběr jazyka / Výběr jazyka / Výběr jazyka

Čeština | English | Deutsch

clánky v rubrice Zprávy

Vracovský Jaroslav

Průvodce adventem 2011

Advent je doba očekávání, bdělosti. Jen tak můžeme zahlednout světlo v temnotě. Skrze průvodce Adventem se můžeme den po dni a krok po kroku připravovat na tajemství Vánoc - Božího příchodu na svět.

Vracovský Jaroslav

Adventní - vánoční přání

Místo obvyklého Vánočního přání příjměte se začátkem Adventu přání adventní. Pravá radost totiž následuje touhu a očekávání...

Vracovský Jaroslav

100 000 liber pro salesiánský projekt pár kliknutími na facebooku

Během 1 minuty mohou uživatelé facebooku podpořit salesiánský projekt na podporu dětí, mladých lidí a dobrovolníků doma i v zahraničí. Při dostatečném počtu hlasů můžeme získat 100 000 Liber od nadace Vodafone v rámci ceny Grahama Mahera. Hlasovat je možné do 21.10.2011 do 11:00.

Vracovský Jaroslav

Rozlučka s Janou Švecovou a 2 Veronikami

Thank you! Děkujeme! Aksanti! Danke schön! Kdo chcete, tak můžete přijít ve středu večer 14. 9. 2011 rozloučit se a poděkovat 3 pracovníkům SADBY, Janě Švecové, Veronice Mokrejšové a Veronice Polívkové.

Švecová Jana

Pražský kytarový orchestr hraje pro Adopci nablízko

Zveme vás na benefiční koncert pro naše misijní dobrovolníky. Koná se ve středu 21. září 2011 od 19:00 v Kapucínském klášteře v Praze na Loretánském náměstí. Vstupné: 150 Kč. Výtěžek podpoří práci našich dobrovolníků v ČR i ve světě.

Háček Pavel

Rozhovor se Sureshem, indickou posilou salesiánů v Bulharsku

Komunita salesiánů v Bulharsku se na konci minulého roku rozrostla o dalšího člena. Suresh ze severovýchodní Indie zde bude tři roky na praxi v rámci svého studia teologie. Přiletěl s malým ranečkem bez znalosti jediného bulharského slovíčka.

Švecová Jana

Adopce nablízko v Brněnské televizi

Jana Švecová, koordinátorka misijních dobrovolníků, a Veronika Polívková, bývalá dobrovolnice v Mexiku, byly v pátek 24. 6. 2011 hosty pořadu Vlna z Brna. Na 15minutový rozhovor se můžete podívat ve videoarchivu B-TV.

Švecová Jana

Víkend nejen v rytmu Afriky a dobrovolnictví

O třetím červnovém víkendu bylo v Salesiánském středisku v Brně-Líšni veselo. Široké veřejnosti se během programu AKSANTI představili dobrovolníci, kteří byli, jsou nebo budou vysláni do světa pomáhat dětem. Na program navazovala beseda s misionářem Františkem Radecki a slavnostní bohoslužba.

Švecová Jana

Tisková konference k Adopci nablízko

U příležitosti vyslání nové skupiny dobrovolníků do světa proběhla ve čtvrtek 16. 6. 2011 v Brně tisková konference. Zúčastnilo se jí celkem 10 novinářů.

Švecová Jana

Dobrovolníci mění svět

U příležitosti Evropského roku dobrovolníků je široká veřejnost zvána na vernisáž výstavy děl soutěže "Dobrovolníci mění svět". Koná se 26. května v prostorách Evropského domu, Jungmannova 24, Praha.

Tyto stránky provozuje



Starý web neaktualizován od ledna 2013 - jít na Nové stránky SADBA