Přesun na obsah

Výběr jazyka / Výběr jazyka / Výběr jazyka

Čeština | English | Deutsch

clánky v rubrice Zprávy

Mokrejšová Veronika

Hlasujte a získejte 100 tis. pro projekt Adopce nablízko

Adopce nablízko se dá podporovat různými způsoby: modlitbou, propagací projektu mezi známými, finančně, dobrovolnou pomocí.... a taky třeba pár kliknutími na internetu. Zde najdete návod, jak na to:

Švecová Jana

Den otevřených dveří v Salesiánském centru Praha-Kobylisy

Srdečně zveme širokou veřejnost na den otevřených dveří, který se bude konat dne 27. října 2009 od 14:00 hodin. Přijďte nahlédnout nejen pod podkličku aktivit SADBY, ale i dalších subjektů v domě (středisko mládeže, zájmové kroužky, farnost a další).

Švecová Jana

Adopce nablízko ve Snídani s Novou

V pondělí 5. října 2009 od 7:20 uvidíte v televizi Nova živý vstup o Adopci nablízko.

Švecová Jana

140. vyslání salesiánských misionářů

Při slavnostní mši v Turíně v neděli 27. září 2009 předal P. Pascual Chávez, hlavní představený salesiánů, misijní kříž i našemu dobrovolníkovi Lukáši Petruchovi.

Švecová Jana

Hledáme nové dobrovolníky (nejen) do rozvojových zemí

Bulharsko, Indie, Kongo, Zambie, Mexiko, ale i Česká republika uvítají pomoc dobrovolníků. Nový ročník přípravy dobrovolníků začíná opět v říjnu, hlásit se můžete již teď.

Vracovský Jaroslav

Rok s Donem Boskem se rozjíždí

Před týdnem začal rok s Donem Boskem startovacím víkendem v Sebranicích u Litomyšle. O co vlastně jde?

Švecová Jana

Tisková konference o Šampionech pro Afriku

Byla středa ráno a farní sál v Praze-Kobylisích se začal plnit lidmi. Spousta jídla, pití, fotoaparátů, k vidění byly dokonce i dvě kamery. Nejednalo se o žádný sraz mladých či modlitební setkání, ale o tiskovou konferenci k příležitosti spuštění nového mezinárodního projektu Šampióni pro Afriku.

Švecová Jana

Naše dobrovolníky uslyšíte na Proglase

V polovině září odlétají manželé Karel a Marie Dvořákovi do Indie, kde budou zapojeni do činnosti školy a internátu pro děti z chudých vesnic. Před jejich odletech si je na slovíčko do svého pořadu Magdazín pozvala Magda Hauserová.

Švecová Jana

Rádio Wave zpovídalo naši dobrovolnici

V neděli 30. srpna 2009 mezi 11:00 a 12:00 uslyšíte naši dobrovolnici, Evu Sobkovou, na Rádiu Wave. V pořadu Casablanka bude povídat o své zkušenosti s ročním pobytem v Lesothu.

Švecová Jana

Confronto 2009: Vše připraveno

Konečně přišel 11. srpen, kterým začíná akce Confronto - setkání evropské salesiánské mládeže. Od neděle 16. srpna se sejde asi 300 mladých lidí, aby spolu slavili a diskutovali na téma "Svědkové Kristovi v duchu Dona Boska".

Tyto stránky provozuje



Starý web neaktualizován od ledna 2013 - jít na Nové stránky SADBA