Přesun na obsah

Výběr jazyka / Výběr jazyka / Výběr jazyka

Čeština | English | Deutsch

clánky v rubrice Zprávy

Švecová Jana

Den Salesiánského centra v Praze-Kobylisích

V sobotu 21. 5. 2011 vás srdečně zveme na Den Salesiánského centra. Na děti i dospělé čeká od 8:00 až do večera bohatý program.

Švecová Jana

Setkání o salesiánském volontariátu

"Když jsem byl ještě v Mexiku," přivítal naši skupinku v Římě hlavní představený salesiánů P. Pascual Chávez, "začali jsme naplno pracovat s laickými dobrovolníky, možná jako první komunita tehdy."

Nýdrle Tomáš

Salesiánští dobrovolníci v České televizi

Podívejte se na dokument o salesiánském dobrovolnictví.

Švecová Jana

ČT2 uvede pořad o salesiánských dobrovolnících

V neděli 27. 3. 2011 od 16:35 v pořadu Cesty víry se můžete setkat s mladými salesiánskými dobrovolníky a těmi, kteří se formaci a vzdělávání dobrovolníků věnují.

Švecová Jana

Dnes jím jako Afričan v Café Nona

21. března naplnila prostory Café NONA na Nové scéně Národního divadla vůně afrického jídla. Připravoval je Pedro Ngonga z Angoly. Ochutnat jídlo a podpořit akci přišly také známé osobnosti - David Matásek, kouzelník Pavel Kožíšek a další. Podívejte se například na rozhovor s Tinou Pletánkovou.

Švecová Jana

Přijďte ochutnat africký milipap

Srdečně zveme na doprovodný program akce "Dnes jím jako Afričan". V pondělí 21. března 2011 kdykoli mezi 10:00-18:00 se na vás v Café Nona u Národního divadla v Praze těší Pedro z Angoly a moderátor Pavel Anděl. Na problémy Afriky tu budou poukazovat i další známé osobnosti.

Švecová Jana

Dnes jím jako Afričan

1. března 2011 startuje druhý ročník akce s názvem Dnes jím jako Afričan. Hlavním smyslem je poukázat na chudobu Afriky. Zkusme se vžít do kůže obyvatele rozvojové země i my. V loňském roce se do akce zapojilo téměř pět set lidí včetně herečky Adély Gondíkové a houslového virtuosa Pavla Šporcla.

Švecová Jana

Děti pomáhají Zimbabwe. Přidejte se i vy.

Od 7. 3. do 3. 4. proběhne v Café Nona v Nové scéně Národního divadla v Praze výstava dětských výrobků. Výtěžek z jejich dražby půjde na podporu salesiánského učiliště v Zimbabwe. Srdečně zveme na vernisáž i na doprovodnou akci Dnes jím jako Afričan.

Vracovský Jaroslav

Novéna k Donu Boskovi začíná

Jako každý rok, i letos 31. ledna budeme slavit svátek Dona Boska. 9ti denní příprava na tuto slavnost začíná právě dnes.

Vracovský Jaroslav

Nabídka ubytování u salesiánů pro studenta v Praze

Od února 2011 se uvolní jedno z devíti míst pro ubytování studentů v salesiánské komunitě v Praze - Kobylisích.

Tyto stránky provozuje



Starý web neaktualizován od ledna 2013 - jít na Nové stránky SADBA