Přesun na obsah

Výběr jazyka / Výběr jazyka / Výběr jazyka

Čeština | English | Deutsch

clánky v rubrice Zprávy

Vracovský Jaroslav

Nový SALESIÁNSKÝ INTERNÁT pro chlapce v PRAZE

Právě se otvírá mimořádná nabídka pro rodiče středoškoláků a učňů, kteří hledají pro své syny internát s dobrým zázemím a dobrou dostupností. Pestrost aktivit a výchovnou garanci zajišťují dva zkušení salesiáni. Zájemci, kteří se kontaktují do konce května, mají větší šanci na přijetí.
Kolba Josef

Cagliero11 - Duben 12

Aktuality ze světa salesiánských misií, promluva Benedikta XVI. o misionářích z Afriky působících v zemích se starobylou křesťanskou tradicí, příběh Kamerunského misionáře v Rakousku, o povolání ke kněžství v Africe, to je jenom něco málo, co můžete najít v pravidelném měsíčníku Cagliero 11.
Kolba Josef

Cagliero11 - Březen 12

Aktuality ze světa salesiánských misií, příběh mladého Korejce, který líčí, jak mu jeho křesťanští přátelé hlásali Ježíše, vyprávění evangelia, životní příběh misionáře v Ekvádoru, kurz pro misionáře v Americe - to je jen něco málo z toho, co můžete najít v pravidelném měsíčníku Cagliero 11.
Kolba Josef

Cagliero11 - únor 12

Aktuality ze světa salesiánských misií, informace o setkání Salesiánských misionářů v Evropě a svědectvý misionáře z Indie působícího v Maďarsku - to je jen něco málo z toho, co můžete najít v pravidelném měsíčníku Cagliero 11.

Nýdrle Tomáš

Cesta do Indie a Bangladéše

Ve dnech 19.1.-16.2. se chystají tři zástupci Salesiánské asociace Dona Boska navštívit naše partnery a dobrovolníky v Indii. Při této příležitosti navštíví nejnovější salesiánskou misii v Bangladéši. Cestu je možné uskutečnit díky dárcům, kteří tento úmysl přímo podpořili, a realizovanému projektu.
Kolba Josef

Cagliero 11 - leden 2012

Aktuality ze světa salesiánských misií: DOMISAL 2012 "Vyprávěj příběh o Ježíši", svědectví o síle modlitby, úvodní slovo Václava Klementa a salesiánský misijní úmysl. To vše přináší lednové číslo Cagliero 11.
Vracovský Jaroslav

Cagliero 11 - prosinec 2011

Aktuality ze světa salesiánských misií, informace o otevření nového misijního aspirantátu v Indii a svědectví misionáře - to je jen něco málo z toho, co můžete najít v pravidelném měsíčníku Cagliero 11.

Vracovský Jaroslav

Vánoční přání Sadby 2011

Po loňském vánočním videopřání, které sklidilo pozitivní ohlasy, přijměte letos nové. Kromě předsedy Sadby se v něm můžete setkat s řadou dobrovolníků doma i v zahraničí, na které jsme letos více mysleli, ale také s P. Václavem Klementem, hlavním rádcem pro misie.

Vracovský Jaroslav

Salesiánský obchůdek Don Bosco SHOP

Řada lidí se shání po nejrůznějších plakátech, pohledech a samolepkách s Donem Boskem, Ignácem Stuchlým a další věcech se salesiánskou tématikou. Je možné něco takového sehnat v ČR?

Vracovský Jaroslav

Poklad, který si nemůžeme nechat pro sebe

Naléhavost misijní práce a nutnost vzájemné spolupráce – to byla hlavní témata setkání delegátů pro misijní animaci z celé Evropy. Sešli se v kolébce světového salesiánského díla v Turíně na Valdoccu v týdnu od 27. 11. do 1. 12. 2011.

Tyto stránky provozuje



Starý web neaktualizován od ledna 2013 - jít na Nové stránky SADBA