Přesun na obsah

Výběr jazyka / Výběr jazyka / Výběr jazyka

Čeština | English | Deutsch

Ve Žďáru se salesiánskou rodinou - aktualizováno

Na celostátní setkání mládeže ve Žďáru nad Sázavou se chystá několik tisíc mladých lidí. A salesiánská rodina u toho nebude chybět!

Aktualizace celého článku: 22. června 2012

Všechny důležité informace o celostátním setkání mládeže, které se uskuteční 14.-19. srpna 2012 ve Žďáru nad Sázavou (základní program...), najdete včetně elektronické přihlášky na stránkách setkání zdar2012.signaly.cz.

Během setkání se v sobotu 18. srpna uskuteční pouť rodin.

Ubytování v "salesiánské" škole
Každý účastník se přihlašuje sám za sebe. Ti, kteří by chtěli být ubytovaní v jedné budově společně s dalšími mladými lidmi ze salesiánských míst z celé republiky, vyplní v přihlášce svoji domovskou diecézi podle bydliště a do kolonky „Chci být registrován pod“ vyberou „ADCM Praha“. Zároveň do kolonky „Jiná důležitá sdělení organizátorům“ napíší „salesiáni“. Pokud se někdo přihlásil pod svojí diecézí a chtěl by místo ubytování změnit, ať kontaktuje své DCM a tam se s nimi na změně domluví.

Salesiánské setkání
Ve čtvrtek po obědě se uskuteční také zhruba hodinové společné „salesiánské“ setkání. Chceme tím dát příležitost vzájemně se potkat a vědět, že k sobě navzájem patříme.
V tuto chvíli ještě není znám přesný čas ani místo setkání. Přesné informace budou uvedeny v brožuře pro účastníka a v salesiánském prezentačním stánku.

Prezentační stánek salesiánské rodiny
Během celého setkání budeme mít v areálu prezentační stánek pro celou salesiánskou rodinu. Na místě bude i karavan ostravských salesiánů.

Salesiáni, salesiánky i případně další členové salesiánské rodiny, kteří se setkání účastní, prosím, o přihlášení se do služby u tohoto stánku. Přihlašovat se je možné již nyní na http://www.doodle.com/yghhzah7p6vy7697#table. Na doodle jsou v komentáři bližší informace. Elektronicky je možné se hlásit do služby do 12. srpna, později pak u stánku přímo ve Žďáru.

Animátoři a další mladí lidé, kteří by chtěli u salesiánského stánku pomoci, se mohou přijít domluvit na čas jejich služby po příjezdu do Žďáru přímo ke stánku. Předem díky za ochotu.





Diskuse

-- Tato diskuse neobsahuje žádné příspěvky --

Stránky


Vložit příspěvek




Počet znaků: 0 / 1500

CaptchaOchrana proti SPAMu: opište kontrolní číslo. Jestliže číslo nemůžete přečíst, obnovte stránku.

Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné.

Tyto stránky provozuje



Starý web neaktualizován od ledna 2013 - jít na Nové stránky SADBA