Přesun na obsah

Výběr jazyka / Výběr jazyka / Výběr jazyka

Čeština | English | Deutsch

Ve Žďáru se salesiánskou rodinou - aktualizováno

Na celostátní setkání mládeže ve Žďáru nad Sázavou se chystá několik tisíc mladých lidí. A salesiánská rodina u toho nebude chybět!

Aktualizace celého článku: 22. června 2012

Všechny důležité informace o celostátním setkání mládeže, které se uskuteční 14.-19. srpna 2012 ve Žďáru nad Sázavou (základní program...), najdete včetně elektronické přihlášky na stránkách setkání zdar2012.signaly.cz.

Během setkání se v sobotu 18. srpna uskuteční pouť rodin.

Ubytování v "salesiánské" škole
Každý účastník se přihlašuje sám za sebe. Ti, kteří by chtěli být ubytovaní v jedné budově společně s dalšími mladými lidmi ze salesiánských míst z celé republiky, vyplní v přihlášce svoji domovskou diecézi podle bydliště a do kolonky „Chci být registrován pod“ vyberou „ADCM Praha“. Zároveň do kolonky „Jiná důležitá sdělení organizátorům“ napíší „salesiáni“. Pokud se někdo přihlásil pod svojí diecézí a chtěl by místo ubytování změnit, ať kontaktuje své DCM a tam se s nimi na změně domluví.

Salesiánské setkání
Ve čtvrtek po obědě se uskuteční také zhruba hodinové společné „salesiánské“ setkání. Chceme tím dát příležitost vzájemně se potkat a vědět, že k sobě navzájem patříme.
V tuto chvíli ještě není znám přesný čas ani místo setkání. Přesné informace budou uvedeny v brožuře pro účastníka a v salesiánském prezentačním stánku.

Prezentační stánek salesiánské rodiny
Během celého setkání budeme mít v areálu prezentační stánek pro celou salesiánskou rodinu. Na místě bude i karavan ostravských salesiánů.

Salesiáni, salesiánky i případně další členové salesiánské rodiny, kteří se setkání účastní, prosím, o přihlášení se do služby u tohoto stánku. Přihlašovat se je možné již nyní na http://www.doodle.com/yghhzah7p6vy7697#table. Na doodle jsou v komentáři bližší informace. Elektronicky je možné se hlásit do služby do 12. srpna, později pak u stánku přímo ve Žďáru.

Animátoři a další mladí lidé, kteří by chtěli u salesiánského stánku pomoci, se mohou přijít domluvit na čas jejich služby po příjezdu do Žďáru přímo ke stánku. Předem díky za ochotu.



Tyto stránky provozuje



Starý web neaktualizován od ledna 2013 - jít na Nové stránky SADBA